Mijn favorieten

Onze medewerkers

Bianca van der Laan Makelaardij

Bianca van der Laan
Bianca van der Laan
RMT makelaar-taxateur
Mijn vak is mijn leven! Van jongs af aan wilde ik al graag de makelaardij in. Na meer dan 25 jaar heb ik nog steeds geen moment mijn bedenkingen gehad. Het is een mooi, dankbaar beroep en het geeft een geweldig gevoel dat je je klanten mag helpen bij iets heel wezenlijks in hun leven. Verhuizen is een ingrijpende gebeurtenis waar veelal een heel verhaal achter zit. Het menselijke en sociale aspect van de makelaardij is de reden dat ik dit werk graag doe. Het vak verveelt nooit, zeker niet in zo'n mooie landelijke en dorpse werkomgeving!
In mijn vrije tijd ben ik dan ook het liefst buiten. Mijn ontspanning haal ik vooral uit wandelen met de honden op verschillende plekken in en om Nieuwkoop of ik ben bezig rond ons huis in het prachtige Aarlanderveen. Verder doe ik graag aan yoga als het even kan.
Mijn levensmotto: Wie goed doet, goed ontmoet!
Ilja Wansink
Ilja Wansink
Registermakelaar
Ik help u graag door de touwtjes uit handen te nemen, waarbij er altijd aandacht is voor uw eigen persoonlijke input. In de hectische tijd van kopen of verkopen, ben ik graag uw rots in de branding en doe dat met de uiterste precisie.
Niets is leuker dan de juiste mens aan het juiste huis te verbinden en ik geloof sterk in luisteren, daarna vertellen. Het liefste zonder poespas, maar to-the-point!
Buiten werktijd kun je me vinden achter een saxofoon, onder water met een foto-camera of in een goed gesprek met wat loyale vrienden.
Levensmotto: Ieder mens is uniek, wederzijds respect is wat hen verbindt.